Workshops & Cursussen

In Atelier EM worden workshops gegeven waarbij centraal staat, het leren kijken naar beelden met een open blik en verwonderen over wat er mogelijk is met beeld en materiaal.
Door de leerlingen op verschillende manieren een beeld te leren waarnemen, leer je de leerlingen ook om op verschillende manieren beeldende oplossingen te bedenken. Niet voor elk beeldend probleem is eenzelfde oplossing mogelijk. Door zelf te experimenteren met bekende en onbekende materialen en met verschillende technieken te werken, leren de leerlingen de (on)mogelijkheden kennen van het materiaal maar ook van hun eigen kunnen en hoe creatieve oplossingen te verzinnen (wat werkt wel en wat werkt niet).
Atelier EM begeleidt leerlingen in dit beeldend proces door aan te sluiten op de belevingswereld van de leerling als ook deze te verbreden en verdiepen door het aanbieden van uitdagende workshops. Workshops waarbij o.a. verschillende beelden/materialen gecombineerd worden waardoor een ander beeld of verhaal ontstaat. Er worden diverse technieken en materialen aangeboden.
Voor kunsteducatieve projecten in het onderwijs gaat Atelier EM graag de samenwerking aan door workshops & lesmateriaal te ontwikkelen en te begeleiden die passen binnen het themaproject, de leerdoelen en wensen van de school. Het zijn aanvullende workshops die gericht kunnen zijn op een bepaald thema, technische vaardigheden, op onderzoekend leren en experimenteren met materialen of een combinatie hiervan.
Kortom: Atelier EM denkt graag mee in de stimulering van de creativiteitsontwikkeling!
Voor meer informatie over een van de workshops, kunsteducatieve projecten of voor het aanmelden voor een workshop, kun je mailen naar: emy@emymaduro.com

Ik hoop jullie snel te zien!

Emy.

Er zijn op dit moment geen workshops of cursussen gepland. Kom hier over een paar dagen weer terug om te zien of er al iets nieuws gepland is of volg mij op Facebook, Twitter of abonneer je op de nieuwsbrief om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn.