Workshops & Cursussen

In Atelier EM worden workshops gegeven waarbij centraal staat, het leren kijken naar beelden met een open blik en verwonderen over wat er mogelijk is met beeld en materiaal.
Door de leerlingen op verschillende manieren een beeld te leren waarnemen, leer je de leerlingen ook om op verschillende manieren beeldende oplossingen te bedenken. Niet voor elk beeldend probleem is eenzelfde oplossing mogelijk. Door zelf te experimenteren met bekende en onbekende materialen en met verschillende technieken te werken, leren de leerlingen de (on)mogelijkheden kennen van het materiaal maar ook van hun eigen kunnen en hoe creatieve oplossingen te verzinnen (wat werkt wel en wat werkt niet).
Atelier EM begeleidt leerlingen in dit beeldend proces door aan te sluiten op de belevingswereld van de leerling als ook deze te verbreden en verdiepen door het aanbieden van uitdagende workshops. Workshops waarbij o.a. verschillende beelden/materialen gecombineerd worden waardoor een ander beeld of verhaal ontstaat. Er worden diverse technieken en materialen aangeboden.
Voor kunsteducatieve projecten in het onderwijs gaat Atelier EM graag de samenwerking aan door workshops & lesmateriaal te ontwikkelen en te begeleiden die passen binnen het themaproject, de leerdoelen en wensen van de school. Het zijn aanvullende workshops die gericht kunnen zijn op een bepaald thema, technische vaardigheden, op onderzoekend leren en experimenteren met materialen of een combinatie hiervan.
Kortom: Atelier EM denkt graag mee in de stimulering van de creativiteitsontwikkeling!
Voor meer informatie over een van de workshops, kunsteducatieve projecten of voor het aanmelden voor een workshop, kun je mailen naar: emy@emymaduro.com

Ik hoop jullie snel te zien!

Emy.

Tape it!
Voor wie:
Kinderen
Hoeveel lessen:
1
Prijs:
EUR 9.00
Start datum:
15-02-2019
Eind datum:
15-02-2019
Tijd:
16.00-17.30
Duur:
1,5 uu
Aantal Deelnemers:
8


Wat ga je doen: Hou je van precies werken maar wil je een niet te ingewikkeld werkje maken en een keer met een andere techniek een schildering maken? Meld je dan aan voor de workshop Tape it!

In deze workshop leer je hoe je met papiertape een verrassende schildering kunt maken.


(workshop is inclusief materiaalkosten,drinken en lekkers)


Inschrijven kan t/m 8 februari 2019 via emy@emymaduro.com

Locatie:
Atelier EM